XARXES SOCIALS GIRONA
Creieu que tothom que busca les vostres referències a internet troba tota la informació que necessita? Creieu que els vostres clients tenen una forma còmoda de comunicar-se amb vosaltres a qualsevol hora encara que sigui fora de l’horari laboral? No dubteu en preguntar-nos i us informarem de com podem crear junts la vostra presència online.
LLEGIR MÉS
INTRODUCCIÓ

Creiem que és important veure les oportunitats que ens ofereixen les xarxes socials, veure quines són les millors eines a utilitzar depenent d’allò que volem comunicar; com també és important acompanyar, escoltar i crear a cada minut l’originalitat que tothom té.

Volem compartir amb vosaltres la passió per la nostra professió, ja que ajudar als amics a crear-se un perfil està molt bé, però crear i implementar un pla de comunicació online és anar un pas més enllà.

És gràcies a la comunicació com a través dels segles s’han anat creant les comunitats, ara amb l’auge de les tecnologies han sorgit les comunitats online. L’evolució és constant i desde Be Art Be You volem crear, evolucionar i augmentar la presència online dels nostres clients i amics.

Animeu-vos a formar part d’aquesta realitat! Dedicar-se professionalment a la comunicació i més concretament a la comunicació dins de les xarxes socials suposa molt més del que a primera vista ens podem imaginar. 

Com haureu vist no disposem de catàleg de serveis amb tarifa de preus pròpiament dit i això és així perquè creiem que cada persona és diferent i com a client les seves necessitats poden variar. En primer terme explicar que nosaltres som un equip de professionals que conjuguem la comunicació online amb la realització multimèdia. 

Actualment dividim el nostre temps i coneixement en: 

Crear plans Social Media. 

Fer la comunicació a les xarxes socials. 

Crear un catàleg o biblioteca d’imatges i vídeo  

Interactuar amb la comunitat en línia.

Què és un pla social media?

El pla social media, és agafar l’estratègia que es desenvolupa fora de les xarxes o sigui podríem dir l’estratègia offline i convertir-la en una estratègia online.

Aquí plantegem els diferents objectius que tenim i les xarxes socials que utilitzarem per fer-ho. Cap estratègia té sentit sense uns objectius a perseguir, així doncs és important conèixer quins aspectes es volen comunicar i de quina manera ho farem, saber el llenguatge que utilitzarem, quines promocions es faran i altres accions.

Hem d’aconseguir transmetre el valor afegit que tenim com a empresa o institució. Un cop sabem què és el que volem dir i de quina manera, hem de crear una biblioteca d’imatges recurs per a les publicacions. Personalitzar el contingut és el que ens pot donar un to diferent a les nostres publicacions.

Amb el pla estructurat i finalitzat tindrem la guia que s’utilitzarà i se seguirà per crear a continuació el calendari de publicacions. Aquest calendari és el pas previ a realitzar la tasca de community manager.

Com fem les publicacions a les xarxes socials?

Aleshores amb una estratègia de continguts, ens posem a fer el calendari tal com us introduíem abans, aquí fixarem els dies, hores i nombre de publicacions que farem per aconseguir aquells objectius marcats al pla de social media.

Aquest calendari s’ha de fer i és molt important per així no deixar enrere cap dels objectius proposats a comunicar. La tasca de community manager és aquesta de crear, publicar i dinamitzar les xarxes socials un cop es té l’estratègia online creada.

Perquè un catàleg d’imatges o vídeos personalitzats?

És molt important en aquests moments de saturació de continguts cridar l’atenció i els continguts visuals ho fan. De forma narrativa és possible expressar-se de diferents maneres i la nostra passió per la comunicació ens porta més enllà de la comunicació escrita complementant amb imatges allò que volem expressar.

Productors Al vostre costat en tot el procés, escoltem les vostres idees, ens adaptem al vostre equip comercial, us donem suport a l'àrea de màrqueting. Connectem el vostre producte amb el consumidor final.
Fundacions Tenim experiència en la difusió de continguts culturals, artístics, socials... Som capaços d'entendre la seva marca, crear valor afegir i dirigir-nos correctament cap al seu públic.
Ajuntaments L'administració pública està evolucionant cap a un sistema digital: la e-factura, el portal del ciutadà, ... cal doncs que també fem un pas endavant amb la relació del ciutadà i l'entorn digital.
Hotels El temps de fer anuncis a publicacions en paper ha passat a la història. Ara els clients arriben per la porta digital i abans d'entrar a la web de reserves, volen saber a on, quan, i per què.
Restaurants Cada cop més els clients no només volen menjar elaboracions, també volen un relat, una història, quelcom que els hi generi interès. Comencem a treballar plegats per explicar-ho al món.
Botigues No dubteu més i comenceu a treballar el món digital si teniu esperança de continuar venent els pròxims 10 anys. Les botigues digitals han arribat per quedar-se i al client li agrada.
DADES 2019
5
Clients satisfets
3500
Fotografies
900
Publicacions
6550000
Impresions de continguts
Navega

Inici

Fotografia

Contacte

contactar