CONTACTE

Oferim un tracte individual i personalitzat, sempre disponibles per fer un cafè i parlar.

BE ART BE YOU · T 972 255 753 · PALS - info@beartbeyou.com
Productors Al vostre costat en tot el procés, escoltem les vostres idees, ens adaptem al vostre equip comercial, us donem suport a l'àrea de màrqueting. Connectem el vostre producte amb el consumidor final.
Fundacions Tenim experiència en la difusió de continguts culturals, artístics, socials... Som capaços d'entendre la seva marca, crear valor afegir i dirigir-nos correctament cap al seu públic.
Ajuntaments L'administració pública està evolucionant cap a un sistema digital: la e-factura, el portal del ciutadà, ... cal doncs que també fem un pas endavant amb la relació del ciutadà i l'entorn digital.
Hotels El temps de fer anuncis a publicacions en paper ha passat a la història. Ara els clients arriben per la porta digital i abans d'entrar a la web de reserves, volen saber a on, quan, i per què.
Restaurants Cada cop més els clients no només volen menjar elaboracions, també volen un relat, una història, quelcom que els hi generi interès. Comencem a treballar plegats per explicar-ho al món.
Botigues No dubteu més i comenceu a treballar el món digital si teniu esperança de continuar venent els pròxims 10 anys. Les botigues digitals han arribat per quedar-se i al client li agrada.
DADES 2019
5
Clients satisfets
3500
Fotografies
900
Publicacions
6550000
Impresions de continguts
Navega

Inici

Xarxes Socials

Fotografia

contactar